Coşul meu

  • Coșul este gol!

+40757196643

House Blends

House Blends

De ce amestecam cafelele pentru a crea un "blend"?


De ce se intampla foarte rar sa mergeti intr-o cafenea si sa primiti o cafea de origine din Etiopia sau Costa Rica?


Pur si simplu, prajitorii de cafea doresc sa ofere consumatorilor o cafea cat mai complexa, creata prin combinarea boabelor de diferite origini.

O cafea cu gust bun (de exemplu, Brazilia), nu este suficienta fara o aroma buna (de exemplu, Kenya) sau un retro-gust bun (de exemplu, Etiopia Yirgacheffe).

Pasionatii de cafea iubesc sa incerce cafeaua mono-origine pentru a degusta diferitele nuante din aceste cafele. Daca ati fi o cafea care incearca sa isi maximizeze veniturile prin satisfacerea a cat mai multi clienti, veti dori sa fiti un espresso cu gust, aroma si crema bune, aciditate, finete si nu amar.


Ganditi-va la persoana care prajeste cafeaua ca la un chef care amesteca ingredientele pentru a crea acea farfurie perfecta. Acele ingrediente, cum ar fi ceapa, ardei sau morcovi, asezate individual in farfurii nu ar arata bine deloc. Gatite impreuna insa, intr-un timp potrivit, se pot transforma intr-o supa perfecta. Asadar, la fel cum un chef creeaza sinergie (produsul final este mult mai bun decat suma ingredientelor), asa se intampla si in cazul unei persoane care prajeste cafeaua - creeaza sinergie.


Noi, ca prajitori de cafea, cautam intotdeauna amestecurile perfecte pentru toate gusturile. Cautam amestecuri de complementaritate pentru a realiza contraste. Exista cafele care merg perfect impreuna, cum ar fi Etiopia si Brazilia, cafele care sunt in contrast puternic, cum ar fi Sumatra si Kenya sau amestecuri personalizate, bazate pe aceste similaritati sau diferente.
Available Options

Blend 80 % Arabica – 20 % Robusta. O selectie de cele mai bune boabe de cafea din zona continentului..
30,00Lei
30,00Lei

Available Options

Blend Arabica 100%. Un amestec de cafele din zona America Centrala si de Sud. Gust delicat si bogat ..
27,00Lei
27,00Lei

Available Options

Blend 100 % Arabica. Combina o selectie de boabe deosebite din zona America de Sud si Centrala siAfr..
30,00Lei
30,00Lei

Available Options

Blend 70 % Arabica – 30 % Robusta. Este conceput pentru espresso italian. Aciditate medie, gust cubu..
24,00Lei
24,00Lei

Available Options

Blend 80 % Arabica – 20 % Robusta. Este conceput pentru espresso italian. Aciditate scazuta, gust cu..
27,00Lei
27,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)