Coşul meu

  • Coșul este gol!

+40757196643

Despre noi

Prajim cafeaua zilnic, in cantitati mici

De mai multi ani, aroma cafelei proaspat prajita de "Prajitoria de cafea Maison du Cafe" a inceput sa invadeze strazile orasului Iasi. In acest moment, am devenit un punct de referinta pentru cunoscatorii de cafea din Iasi si nu numai.
In cadrul atelierului nostru, prajim cu multa atentie, in cantitati mici, o selectie de boabe de cafea de specialitate din toata lumea. Oferim peste 40 de cafele de origine si amestecuri (blend), avand astfel o gama variata, pe gustul tuturor.
Compania noastra este un business de familie, dedicata oferirii clientilor nostri calitate inalta constanta, livrare rapida si consultanta personalizata de specialitate.
Consideram ca fiecare dintre noi trebuie sa se poata bucura zilnic de cea mai proaspata si mai buna cafea!

40
sortimente disponibile
81%
clienti care cumpara din nou de la noi
5 Ani
alaturi de voi

Cafea proaspata la cel mai bun pret

O alegere convenienta

Ne gandim la convenienta de a alege magazinul nostru. Produsele noastre sunt aranjate online in categorii pentru a ajuta clientii in luarea celei mai bune decizii. Mai mult, puteti folosi functia cautare in site daca stiti denumirea cafelei pe care o cautati, sau folositi filtrele, castigand astfel timp pretios.

Livrare in toata tara

Livram cafeaua in toata Romania. Oricare ar fi localitatea dumneavoastra, comanda va fi livrata la timp, direct la usa dumneavoastra sau la locatia precizata. Coletele sunt ambalate cu grija, astfel incat cafeaua sa ajunga in siguranta la dumneavoastra, exact asa cum v-ati astepta sa fie.

Promisiunea prospetimii

Prajim cafeaua zilnic, in functie de cererile pe care le avem: in cafeneaua noastra to go, vanzari en-detail sau en-gros. Asadar, noi nu ne facem stocuri de cafea! In fiecare zi pregatim o lista noua, in concordanta cu cererile pentru cafeaua en-detail, en-gros si online – in fiecare zi! Cafeaua pe care o comandati astazi, va fi prajita proaspat, de fiecare data!

ECHIPA NOASTRA

Octavian Luchian

Sales Manager


Elena Gavrilas

General Manager


Marketing Manager

Aldo Pezzilli

Production Manager

Testimonials

Mary Taba

“Guys, you rock! Made a purchase at your store recently. The order has been shipped and delivered on time. The quality is superb! The price is quite reasonable. Told all my friends about your excellent service and the variety of choice. I think I’ll be your loyal customer in future as well. I wish your store many more years of prosperity.”

Virginia Ubert

“Having the distressing experience with some online shops before decided to say ‘’THANK YOU” to all personnel of this store. You are not only friendly, but deliver really good products in the shortest possible terms. In a word, I am absolutely happy with my purchase and the service. Everything was perfect!”