Coşul meu

  • Coșul este gol!

+40757196643

Politica de retur

Politica de retur

Magazinul maisonducafe.ro se ghideaza dupa Ordonanta retur OUG 34/2014.

Inainte de a demara procesul de returnare, contactati-ne folosind numarul de telefon 0757196643 sau la office@maisonducafe.ro, intr-un e-mail cu titlul RETUR, comunicandu-ne detaliat situatia. Astfel vor fi discutate impreuna cu dumneavoastra detaliile procesului de returnare.

  • Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii: Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

Conditii inlocuire

  • In cazul in care produsele livrate de noi nu sunt cele comandate, contactati-ne imediat pentru inlocuirea produselor primite cu cele corecte, iar costurile acestui proces de retur vor fi suportate de maisonducafe.ro;
  • In cazul in care produsele livrate de noi nu le mai doriti , sau doriti returnare ,acest lucru este posibil doar in cazul in care produsele au ramas sigilate, in cazul in care ati desigilat produsele nu mai puteti face retur, iar costurile acestui proces de retur vor fi suportate de catre client;
  • Daca ati primit produse deteriorate sau defecte din vina magazinului, respectivele produse se pot returna. Detaliile acestui proces trebuie discutate cu magazinul, costurile de retur sunt suportate de maisonducafe.ro.

Pentru produse care sunt deteriorate si observati acest lucru in primele 24 ore de la receptionarea coletului, contactati-ne in vederea inlocuirii produsului. Costurile de retur vor fi suportate de maisonducafe.ro in acest caz.